چراغ های خیابانی یکی از منابع مهم نوری در سطح شهر است که زندگی بدون آن سخت و دشوار است. هنگام خرید چراغ های خیابانی باید به کیفیت آن توجه زیادی شود و چراغی با کیفیت تهیه کنید تا طول عمر مناسبی داشته باشد. همان‌طور که می‌دانید عمر چراغ های خیابانی به طور متوسط 10 الی 12 سال بیان می‌شود. طول عمر مفید چراغ های خیابانی عدد خاصی ندارد بلکه به عوامل خاصی بستگی دارد. در ادامه سایت روشنایی پارس به بررسی این موضوع پرداخته است.

برای اینکه بدانید دلیل چشمک زدن چراغ های خیابانی ال ای دی چیست این مطلب را مطالعه کنید.

طول عمر مفید چراغ های خیابانی

 طول عمر مفید چراغ های خیابانی 

لامپ‌هایی که در کارخانه‌های معتبر و شناخته شده به تولید رسیده باشند،‌ بر روی کارت گارانتی و جعبه محصول تاریخ‌های مهم از جمله عمر لامپ،‌ تاریخ تولید و انقضا و همچنین مدت زمان گارانتی را ذکر کرده‌اند. چراغ های خیابانی نسبت به کیفیت، گارانتی و قیمتشان طول عمر متفاوتی دارند، اما برخی عوامل بر روند طول عمر مفید چراغ های خیابانی تاثیر می گذارند و نسبت به آن ها می توان طول عمر مفید چراغ های خیابانی را بررسی کرد. در ادامه به این عوامل پرداخته می شود.

برای اینکه در مورد مزیت استفاده از چراغ خیابانی در نورپردازی شهری بیشتر بدانید می توانید این مطلب را مطالعه کنید.

رطوبت:

یکی از عوامل کاهنده طول عمر چراغ های خیابانی رطوبت است. قرار گرفتن در معرض رطوبت باعث زنگ زدگی و خوردگی مدار و تجهیزات فلزی چراغ می‌شود و در نتیجه عملکرد آن با مشکل مواجه شده و طول عمر آن نیز کاهش می‌یابد.

گرمای تولید شده درون لامپ:

چراغ های خیابانی به هنگام تولید روشنایی گرما نیز تولید می‌کنند که البته میزان گرمای تولیدی از لامپی به لامپ دیگر متفاوت است. گرمای درون چراغ باید به نحو احسن مدیریت شود زیرا محبوس ماندن گرما باعث صدمه به درایور و برد آن می‌شود که این امر به کم نور شدن یا حتی سوختن چراغ های خیابانی منجر می‌شود.

برای اینکه بدانید تفاوت چراغ های خیابانی گازی و ال ای دی چیست این مطلب را مطالعه کنید.

محیط‌های اسیدی:

استفاده از چراغ های خیابانی مختلف در محیط‌های اسیدیته مثل ساحل، استخر و امثال اینها، اگر بدون حفاظ باشند طول عمر آن را کاهش می‌دهند. در مناطق با اسیدیته بالا از چراغ های مخصوص البته با حفاظ و درجه حفاظت IP بالا استفاده می‌شود. رتبه یا درجه IP به میزان محافظت چراغ از گرد و غبار و تغییرات دما گفته می‌شود که هرچه رقم بالا باشد به معنی این است که چراغ برای قرار گرفتن در شرایط محیطی آسیب رسان مناسب است.

برای دریافت قیمت و خرید انواع چراغ خیابانی آرورا با ما تماس بگیرید.

دمای محیط:

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر طول عمر یک چراغ خیابانی اختلاف دمای محیط است. گرما و سرمای شدید و همچنین اختلافات ناگهانی دما به کم نور شدن و افت طول عمر منجر می‌شود. به طور کل محیط‌هایی که از لحاظ دما ثبات ندارند، باعث کاهش طول عمر چراغ های خیابانی می‌شوند. اگر لامپ بایستی به طور دائم در بیرون از خانه نصب شود. در داخل منزل از نصب چراغ های خیابانی در کنار وسایل گرمایشی و سرمایشی خودداری کنید زیرا باعث کاهش طول عمر آن می‌ شود.

برای دریافت قیمت و خرید انواع چراغ خیابانی ژوپیتر با ما تماس بگیرید.

چراغ های خیابانی از مهم ترین منابع نوری هستند که امروزه توجه بسیاری به آن ها شده است. طول عمر چراغ های خیابانی به عوامل مختلفی بستگی دارد که در این مطلب به آن پرداخته شد. در تهیه این محصول رعایت و توجه به نکات مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است.

یکی از اولین نکات توجه به شرکت یا فروشگاهی است که محصول را از آن تهیه می کنید. که بهتر است علاوه بر ارائه محصولات با کیفیت و اورجینال، دارای گارانتی و خدمات پس از فروش نیز باشد. شما با مراجعه به سایت روشنایی پارس که یکی از فروشگاه های معتبر در عرصه چراغ های خیابانی است؛ می توانید محصول مورد نظر خود را با بهترین قیمت و کیفیت و همچنین گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش تهیه کنید.

برای دانستن طرز کار چراغ های خیابانی خورشیدی این مطلب را مطالعه کنید.