برای اینکه بدانید جنس پایه چراغ خیابانی از چیست این مطلب را مطالعه کنید. روشنایی معابر یکی از مهم ترین نیاز های هر شهر است. برای روشنایی شهرها و معابر معمولا از چراغ های خیابانی استفاده می شود. چراغ های خیابانی یکی از بهترین ابزارهای روشنایی برای شهرها محسوب می شوند. این چراغ ها انواع متفاوتی دارند، که یکی از معیارهای انتخاب آن جنس پایه چراغ های خیابانی است. پایه های چراغ های خیابانی به علت قرار گیری در باران و طوفان حتما باید از بهترین جنس ها و بالاترین کیفیت باشند. همراه روشنایی پارس باشید تا با جنس چراغ های خیابانی آشنا شوید.

برای دانستن ارتفاع استاندارد چراغ خیابانی این مطلب را مطالعه کنید.

جنس پایه چراغ خیابانی

پایه چراغ های خیابانی چیست؟

پایه چراغ خیابانی یا ( Street Poles )، تقریباً یکی از مشهودترین و اصلی ترین ابزارها و سازه های روشنایی شهری است که از دیرباز مورد توجه و در دستور کار مدیران شهری بوده است. این محصول ویژه و خاص جهت نورپردازی محیطی در محل های حساسی چون خیابان ها، اتوبان ها، بزرگراه ها، فضاهای باز شهری، کارخانجات، فضاهای صنعتی، پارکینگ های ماشین و کاربر داشته، امنیت این اماکن را در تاریکی شب تامین می کند. جهت معابر کوچکتر و محیط هایی نظیر پارک ها از پایه چراغ هایی با ارتفاع کمتر ( حدود 3 متر ) استفاده می شود.

اگر میخواهید بدانید هر چراغ خیابانی LED چند متر را روشن می کند  این مطلب را مطالعه کنید.

نکات مهم در ساخت پایه چراغ های خیابانی

  • تعیین ارتفاع درست سازه بر مبنای نور مورد نیاز موقعیت جغرافیایی، مقدار ترافیک و تردد افراد
  • تعیین مشخصات فنی درست ( ضخامت ورق، نوع چراغ ها، نوع فونداسیون و حجم آن، نوع پوشش، دهانه پایین و بالا و… )
  • تعیین فاصله درست نصب پایه ها نسبت به هم و تامین پایه ها به تعداد لازم
  • ایجاد طیف نور با حجم مناسب و به صورت یکدست و یکنواخت در بهترین حالت خود، به صورتی که خیرگی و سایه محسوسی را ایجاد نکند .
  • در حد امکان، قرار نگرفتن منبع نوری در مقابل دید رهگذران
  • رعایت جنبه های ارگونومی محیطی: تاثیر درست و مثبتی که طراحی مناسب محیط کار، تجهیزات، سطح ایمنی و بهداشت در رضایت و بهبود بهره وری دارد ارگونومی نامیده می شود.
  • رعایت جنبه های فیزیولوژی محیطی: تاثیر عوامل محیطی مثل روشنایی، صدا، رطوبت، گرما، سرما و… بر فیزیولوژی بدن انسان دارد .
  • بررسی محیط از نظر وجود موانع طبیعی مثل درخت و تپه ماهوربرای دانستن نحوه محاسبه روشنایی معابر این مطلب را مطالعه کنید.

جنس پایه چراغ خیابانی 

پایه چراغ های خیابانی در دو دسته کلی ساده و دکوراتیو تولید می شوند.

جنس پایه چراغ خیابانی ساده: 

پایه های ساده از جنس فولاد ST37 بوده که با مذاب روی ( گالوانیزه گرم ) یا رنگ های هوا خشک ( اپوکسی ) پوشانده می شوند . در جاده های بین شهری که نیاز به دکوراسیون کردن و زیبایی خاصی نیست از این نوع پایه ها استفاده می شود . از نظر قیمت و صرفه  اقتصادی هم، دارای قیمت پایین تر بوده و مقرون به صرفه تر هستند.

برای اینکه بدانید کدام جنس چراغ خیابانی بهتر است به این مطلب مراجعه کنید.

جنس پایه چراغ خیابانی دکوراتیو:

پایه چراغ های خیابانی دکوراتیو علاوه بر تمام مشخصات فنی و اصولی که ذکر شد، دارای شکل ظاهری بسیار مدرن و چشم نوازی هستند و از متریال های لوکس تری هم در تولید آنها استفاده می شود . عموماً جنس سطح مقطع آنها به وسیله کاورهای چدنی ( داکتیل ) یا آلومینیومی پوشانده می شود. این کاورها قبلاً به وسیله نرم افزار های قدرتمند و طراحان زبردست طراحی و ریخته گری می شود و دارای اشکال بسیار به روز و دارای تناسب گرافیکی با محیط پیرامونش می باشد.

برای دیدن عوامل موثر بر طول عمر مفید چراغ های خیابانی این مطلب را مطالعه کنید.

چراغ های خیابانی یکی از رایج ترین روش های روشنایی معابر است. چراغ های خیابانی انواع متفاوتی دارند. اغلب این چراغ ها با جنس پایه ی خود دسته بندی می شوند. جنس پایه چراغ های خیابانی از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا ماندگاری این چراغ ها بسته به نوع جنس آنها دارد. سایت روشنایی پارس یکی از فروشندگان چراغ های خیابانی است. شما با مراجعه به این سایت می توانید انواع چراغ خیابانی را مورد بررسی قرار دهید و سپس با خیال راحت از آن خرید کنید.

برای اینکه بدانید دلیل چشمک زدن چراغ های خیابانی ال ای دی چیست این مطلب را مطالعه کنید.