اگر کمی با نورپردازی آشنا باشید، احتمالا با کلمه وال واشر آشنا هستید. وال واشر قطعه ای است که از تعدادی لامپ در کنار هم که به اشکال مختلف چیده شده اند تشکیل شده و تعداد لامپ ها، اندازه آنها و میزان توان هر یک می تواند بنا به نیاز و نوع پروژه ای که قرار است در آن مورد استفاده قرار گیرند، متفاوت باشد. همراه سایت روشنایی پارس باشید تا با وال واشر بیشتر آشنا شوید.
۳ راه کار برای کم کردن هزینه برق در چراغ های خیابانی را در این مطلب مطالعه کنید.
وال واشر چیست؟
وال واشر یک المان نورپردازی نسبتا جدید و کاربردی است که از کنار هم قرار گرفتن چندین منبع نوری که به طور معمول led است ساخته می شود، این محصولات قابل استفاده به عنوان پروژکتور نما نیز هستند. وال واشر ها محصولات روشنایی به جای استفاده از پروژکتور ها هستند. در شرایطی که امکان استفاده از پروژکتور وجود نداشته باشد و همزمان نیاز به نور زیاد باشد، می توان از وال واشر ها استفاده کرد.
برای اینکه بدانید جنس پایه چراغ خیابانی از چیست این مطلب را مطالعه کنید
مثلا ممکن است برای نورپردازی ساختمان ها فضایی باریک و بلند داشته باشیم. در چنین شرایطی نمی توان از چندین پروژکتور به طور همزمان استفاده کرد چرا که علاوه بر کمبود فضا، تعدد پروژکتور ها در کنار هم، ظاهر نامناسبی ایجاد می کند. وال واشرها قادرند نور خطی و یکنواخت در عرض زیاد ایجاد کنند.
برای دانستن ارتفاع استاندارد چراغ خیابانی این مطلب را مطالعه کنید.
همچنین استفاده از وال واشر در شرایطی که تمایل به عدم تابش نور از طریق پنجره ها باشد، امکان پذیر خواهد بود. به این مفهوم که می توان آن را به عنوان بخشی از زیبایی ساختمان ها نیز استفاده کرد، نورپردازی ساختمان های بزرگ با استفاده از پروژکتورها می تواند نقش به سزایی در نمایش با شکوه و مجلل ساختمان داشته باشد.
برای دیدن عوامل موثر بر طول عمر مفید چراغ های خیابانی این مطلب را مطالعه کنید.
وال واشر به منظور روشنایی و نورپردازی نمای ساختمان ها، بدنه ی پل ها، بناهای تاریخی، تونل ها و انواع دیوارها به کار می روند.
قسمت های مختلف وال واشر
1. LED ها:
LED های به کار رفته در وال واشر LED های پاور (POWER) هستند. که توان هر LED معمولا 1 وات می باشد. البته از LED های با وات بیشتر (مثل 3 وات) نیز میتوان استفاده نمود ولی به دلیل اینکه نوردهی LED های پاور همراه با تولید حرارت هست و باید برای خنک کردن و انتقال این حرارت روشهایی را در نظر گرفت از ال ای دی با وات بالاتر استفاده نمیگردد چرا که هرچه توان ال ای دی بالاتر باشد تولید حرارت آن نیز بیشتر خواهد بود.
برای دریافت قیمت و خرید انواع چراغ خیابانی آرورا با ما تماس بگیرید.
احتمالا شما فکر می کردید که LED قطعه ای است که حرارت تولید نم یکند و راندمان بالایی دارد. در جواب باید گفت که با توجه به حجم نور تولیدی و در نظر گرفتن ابعاد نقطه تولید کننده این نور حرارت به وجود آمده بسیار ناچیز است ولی برای افزایش طول عمر LED باید این حرارت را سینک کرد. برای انتقال این حرارت از هیت سینک استفاده می شود.
2. بدنه:
هیت سینک (منتقل کننده حرارت) در والواشرها همان بدنه والواشر هست. برای انتقال حرارت از آلومینیوم استفاده می کنند که حرارت را زود به خود میگیرد و زود هم خنک می شود. با تماس دادن بدنه آلومینیومی به سطح زیرین LED حرارت تولید شده در چیپ LED را به بیرون منتقل می نمایند.
برای ثبت سفارش چراغ برق خیابانی با شماره های درج شده تماس بگیرید.
وزن بدنه و سطح آن یک پارامتر تعیین کننده در کیفیت و مرغوبیت والواشر می باشد چرا که هر چه بدنه سبکتر و نازکتر و سطح تماس کمتری با هوا داشته باشد حرارت بیشتر در LED می ماند و طول عمر قطعه کم میشود. تولید کنندگان اغلب برای کاهش قیمت در بازار از بدنه سبکتر استفاده می کنند که همین امر موجب کاهش طول عمر المان می شود.
3. لنز:
با توجه به مصرف وال واشرها برای پرتاب نور بیشتر و پوشش نوری بیشتر از لنز در مقابل LED ها استفاده می شود. کار لنز متمرکز کردن و جهت دادن به نور است که این لنزها می توانند زوایای گوناگونی از 5 درجه تا 120 درجه و یا بیشتر داشته باشند. به طور کلی در یک وال واشر از یک نوع لنز با یک زاویه پخش نور استفاده می شود. در مورد لنز شفافیت و عدم داشتن حباب موجب مرغوبیت لنز می باشد. لنز را با استفاده از هولدر بر روی ال ای دی تثبیت می کنند.
برای ثبت سفارش شیر چراغ خیابانی دکوراتیو به واتس آپ ما پیام بدید.
4. درایور:
در واقع آن چیزی که برق شهر را تبدیل به ولتاژ و جریان مورد نیاز LED ها می کند درایور می باشد. اهمیت درایور از این جهت است که جریان و ولتاژ را به صورت کنترل شده و دقیق به LED منتقل کند چرا که LED در اثر کارکرد و تولید نور مقداری حرارت هم تولید میکند که همین حرارت سبب بالاتر رفتن جریان و مصرف LED می شود و این چرخه درصورتیکه ادامه پیدا کند خیلی زود ال ای دی که المان اصلی تولید کننده نور است سوخته و از بین می رود.
درایورها دارای رنج توان کارکرد می باشند به عنوان مثال: 1 تا 3 وات یا 15تا 24 وات و… . در مورد درایور مهم ترین نکته PFC یا اهمان راندمان یا ضریب تبدیل انرژی به توان مفید درایور می باشد که آنرا به صورت درصد نمایش می دهند.
برای اطلاع از نحوه ی سفارش چراغ خیابانی ضد انفجار با شماره های سایت در تماس باشید.
راندمان درایورها میتواند مقادیر مختلفی باشد ولی در صورتیکه این عدد بالاتر باشد نشانه کیفیت درایور می باشد. راندمان دایورها معمولا از 80 درصد به بالا می باشد. با درنظر گرفتن رنج کارکرد میتوان گفت که یک درایور ممکن است بتواند pfc بالاتری از آنچه بر رویش درج شده نیز داشته باشد ولی این امر سبب کاهش طول عمر درایور می شود. بیشترین چیزی که به درایور، که مستقیما با برق شهر در تماس است؛ صدمه میزند دوفاز شدن درایور می باشد.
به طور کلی از وال واشرها جهت نورپردازی استفاده می شود. در این مقاله سایت روشنایی پارس به بررسی کامل وال واشر پرداخته است. شما عزیزان برای اطلاع از قیمت وال واشر می توانید به سایت روشنایی مهر آفرین پارس مراجعه کنید و این محصول را با بهترین کیفیت تهیه کنید. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.
برای آشنایی بیشتر با چراغ خیابانی کم مصرف به واتس آپ سایت پیام بدید.