3 راه کار برای کم کردن هزینه برق در چراغ های خیابانی را در این مطلب مطالعه کنید. امروزه یکی از دغدغه های مسئولین روشنایی معابر و خیابان ها است. روشنایی خیابان ها از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور که همه می دانید روشنایی باعث ایجاد امنیت و دلگرمی می شود. روشنایی معابر به کمک چراغ های خیابانی انجام می شود.

این چراغ ها بسته به مکان قرارگیری فاصله های متفاوتی با یکدیگر دارند. برخی از آن ها که در جاده ها و خیابان ها هستند در فواصل 10 و 12 متری یکدیگر قرار دارند. چراغ های خیابانی انواع متفاوتی دارند که بسته به نوع جنسشان با یکدیگر متفاوت اند. چراغ های خیابانی علاوه بر روشنایی باعث ایجاد زیبایی، امنیت و جلوگیری از جرم به خصوص در شب می شود.

برای اینکه بدانید جنس پایه چراغ خیابانی از چیست این مطلب را مطالعه کنید

یکی از موضوعات مهم در رابطه با چراغ های خیابانی هزینه ی برق آن است. در ادامه همراه سایت روشنایی پارس باشید تا با 3 راه کار برای کم کردن هزینه برق در چراغ های خیابانی آشنا شوید.

3 راه کار برای کم کردن هزینه برق در چراغ های خیابانی

چراغ خیابانی چیست؟

چراغ خیابانی دستگاهی است که نورهای منتشر شده توسط یک یا چند لامپ را توزیع و انتقال می دهد و شامل تمامی قطعات لازم برای پشتیبانی، نصب و حفاظت لامپ ها است؛ اما مدارهای کمکی و وسایل اتصال آنها به منبع تغذیه را شامل نمی شود. چراغ ها طبق همین استاندارد دارای انواع مختلفی هستند که بر اساس کاربرد و نوع عملکرد و نصب آن، طبقه بندی شده اند.

در این زمینه، چراغ های خیابانی جزء چراغ های ثابت طبقه بندی می شوند. از عمده لامپ های مورد استفاده در روشنایی معابر، می توان به لامپ های تنگستنی، جیوه ای، سدیمی و لامپ های متال هالید اشاره کرد. 

برای دانستن ارتفاع استاندارد چراغ خیابانی این مطلب را مطالعه کنید.

3 راه کار برای کم کردن هزینه برق در چراغ های خیابانی

چراغ های خیابانی نیز همانند چراغ های منزل دارای هزینه برق هستند. در ادامه روشنایی پارس به بررسی 3 راه کار برای کم کردن هزینه برق در چراغ های خیابانی می پردازد.

اگر میخواهید بدانید هر چراغ خیابانی LED چند متر را روشن می کند  این مطلب را مطالعه کنید.

  1. استفاده از چراغ های ال ای دی LED

امروزه با توجه به روند روزافزون مصرف برق، انواع چراغ خیابانی LED به علت بازدهی بالا و مصرف برق پایین روز به روز بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

دلیل اصلی استفاده از چراغ خیابانی LED بهره وری انرژی بالا در مقایسه با دیگر تکنولوژی های چراغ خیابانی از جمله سدیم فشار بالا (HPS) و متال هالید (MH) می باشد. اگرچه تحقیقات همچنان در جهت افزایش بهره وری تکنولوژی LED در جریان است.

یک چراغ خیابانی LED به طور معمول نیمی از مصرف برق یک چراغ با تکنولوژی سنتی را دارد. به طور عادی یک چراغ خیابانی LED نمی سوزد. بلکه در طول سالیان دراز نور آن درصد کمی کاهش می یابد. این روند کاهشی ادامه می یابد تا زمانی که نیاز به تعویض آن چراغ باشد.

برای دانستن نحوه محاسبه روشنایی معابر این مطلب را مطالعه کنید.

  1. استفاده از چراغ های خیابانی با ارتفاع بیشتر

اگر از چراغ های خیابانی با ارتفاع بیشتر استفاده شود؛ نور بیشتری منطقه را روشن می کند و این موضوع باعث می شود چراغ های خیابانی کمتری استفاده شود و مصرف برق کاهش یابد.

برای اینکه بدانید کدام جنس چراغ خیابانی بهتر است به این مطلب مراجعه کنید.

  1. استفاده از سنسور روشنایی روز و شب

با استفاده از سنسور روشنایی چراغ های خیابانی با تاریکی هوا روشن می شوند و روزها زمانی که آسمان روشن است این چراغ های خاموش می شوند. این راه کار یکی از بهترین راه کارها برای کاهش مصرف برق است.

چراغ های خیابانی یکی از بهترین روش های روشنایی معابر هستند. چراغ های خیابانی نیز مانند هر چراغ و وسایل برقی ای دارای هزینه برق هستند. در این مقاله سایت روشنایی پارس به بررسی 3 راه کار برای کم کردن هزینه برق در چراغ های خیابانی پرداخت. شما برای تهیه هر نوع چراغ خیابانی می توانید به سایت روشنایی پارس مراجعه کنید.

برای دیدن عوامل موثر بر طول عمر مفید چراغ های خیابانی این مطلب را مطالعه کنید.